返回列表 發帖
咁將南有咩食店係可以坐大圍人傾計,又冇咩所謂地比我地坐得耐耐地??

羊咩咩,TKO係你主場,温好地方Hea我念都要投你一票啦 ,當然天晉人在Popcorn裏面搞小型聚會/Party
...
papa 發表於 2012-10-16 13:41

我雖然住將南,不過平時食野都係去開個幾間,所以唔知其他店舖點樣
都諗住係將南個幾個場,一間食店,所以冇講出坑口有間清靜pizza店

坑口村33号   www.davincicook.com.hk
我識呢間個老闆娘,不過冇咩幫親過,有室外/內場
老闆娘話可以包場,室內外都冇所謂,價錢方面就要睇人頭

最終個句都係:0係將南附近攪會親切一d

我係做零售業架
呢排請唔到人
人手比較緊張d
妳地玩得開心d,下次得閒一定join妳地 ...
thewings 發表於 2012-10-17 16:41

我都係做零售服務業,工作量好難定,有時好忙,有時好靜,今日就靜到坐左0係電腦前玩左大半日......

以家最低工資,請個打什都要差唔多成萬,仲要叫一叫至郁一郁,唔願做多,做又做得唔夠好(唔知係咪我要求高,不過一定唔太高)不求上進,口講願學,實質聽左,望下就算,晒口水~~~

最裒君傲灣魚米家做到10尾,唔係去呢間都好好傾
DAVINCI新開左兩年
而LA Plizza開得耐同埋好似上過電視節目

果兩間餐廳近mtr嗎?
camusliu 發表於 2012-10-23 18:15

坑口站行去都要十分鐘左右架

十下十下的話,新都城"牛陣"都唔錯,晚市總計最平係$130一位,其次係$180左右一位
兩種價錢食過都好好食
最晚入座為晚上九點半

今日影左呢間舖個環景....
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢間食店0係我舖頭附近咋...........
我識個老闆娘,但完全同佢冇利益關係,我都係間接幫親過佢,不過我估連佢都唔知

其實我自己就想0係將軍澳站攪,食前/後可以行個圈

佢話排一整排枱比我地喎,由室內排至室外少少,或者室內/室外

Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(好似係33号)

由坑口站a出口轉右直行(全程直行,直到坑口村為止),入到坑口村牌坊轉右,行至富寧花園前最後一座村屋轉左直入第三排就係,約行十分鐘左右
坑口站A1出口---->右轉直行

坑口站a出口轉右直上連理街商場>東港城商場>厚德商場落地下轉右直行再跟圖都可以行到

坑口站巴士總站內有小巴11A到坑口村口小巴總站,點到點,一個站,車費$2.7(好似係)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

巳留左位,唔駛落訂,係人數問題

本身個老闆娘好好人,又好好傾,咩都好易話為,到時話個人數比佢知,想坐室內/外
到時佢會幫我地安排,不過好唔好食我就唔敢講,因為都係食過三次咁大把咋

有冇人鍾意食魚??
到時我可以留d野生海魚(未煮)比大家,不過未知魚數量(限量)