返回列表 發帖
佢話排一整排枱比我地喎,由室內排至室外少少,或者室內/室外

回復 91# 羊咩咩

又再次麻煩你羊咩咩,有長枱既話都方便傾計,雖然不是天晉附近,但最緊要找個地方交流吓,
我覺得環境不錯,如果大家無特別反對,不如就柏板決定Davici好嗎?若有其他意見再提出討論!
其他未報名街坊可儘時通知方便加櫈  常客之一既Tracynsping同Cathyl好似未報名Bo?
我打算明天作最後決定然後訂枱

日期:11月23日(星期五)
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号

<<至11月1日為止出席者増至17>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,axkit, Edmud, wingsdiamond
victor888, the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam

I will join too

回復 91# 羊咩咩

謝謝!

回復 93# H3G

Wellcome H3G and Longlam!

Davici    www.davincicook.com.hk

<<至11月3 日現在為止出席者増至18>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,axkit, Edmud, wingsdiamond
victor888, the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam, H3G

我總共兩個人!Thanks!

回復 95# papa

請問幾多點開始?

回復 97# Ching

如果有需要提早到6:30開始既話可能要街坊協忙,我最快都要7:00先去到

時間:晩上7:00

<<至11月3 日現在為止出席者増至19>>
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam, H3G

地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(好似係33号)

由坑口站a出口轉右直行(全程直行,直到坑口村為止),入到坑口村牌坊轉右,行至富寧花園前最後一座村屋轉左直入第三排就係,約行十分鐘左右
坑口站A1出口---->右轉直行

坑口站a出口轉右直上連理街商場>東港城商場>厚德商場落地下轉右直行再跟圖都可以行到

坑口站巴士總站內有小巴11A到坑口村口小巴總站,點到點,一個站,車費$2.7(好似係)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 99# 羊咩咩

羊咩咩,再次多謝無私幫忙並付上指示圖方便前往,我相信一部分街坊包括我可能採用小巴或的士。
我想請教羊咩咩如果我打電話訂枱是否Okay?還是經你較相熟關係較方便?因人數較多希望儘量
避免比按金,所以諗住用人際關係解決 你決定後話我知吧,前後者我都可以!

To:其他出席者
有需要與我聯絡街坊可PM我,我回覆時會留本人手提電話号碼

**座小巴者有以下再次提示
坑口站巴士總站內有小巴11A到坑口村口小巴總站,點到點,一個站,車費$2.7(好似係)

回復  羊咩咩

羊咩咩,再次多謝無私幫忙並付上指示圖方便前往,我相信一部分街坊包括我可能採用小巴或的 ...
papa 發表於 2012-11-4 10:32

11A小巴資料和時刻表:

http://www.16seats.net/chi/gmb/gn_11a.html

11A小巴資料和時刻表:
victor888 發表於 2012-11-5 09:38

除早上時段外,忘記提醒大家11A祇在6:00pm---7:00pm時段有services;期間是每隔15分鐘一班車。

回復 102# victor888

多謝相關的資料!!

Davici   
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(好似係33号)

由坑口站a出口轉右直行(全程直行,直到坑口村為止) ...
羊咩咩 發表於 2012-11-4 00:22

Thank you the detail guidance. Look forward to meet all of you.

巳留左位,唔駛落訂,係人數問題